چرا از گام سلوشن باید استفاده کنیم ؟ یا علت دوفاز شدن برخی از لعاب ها چیست؟
گام قوام دهنده توسکا (سلوشن) gum solution فرمول و محلولی است که ذرات و متریال لعاب را معلق نگه میدارد و دارای چسب بسیار بالا و حجم دهنده و روان ساز هایی است که روان بودن لعاب را روی سطح آن میسر میسازد.
با استفاده از این محلول در لعاب هایی که دوفاز شده باشد این امکان میسر میشود که حالت اولیه باز گردد و به اصطلاح لعاب شارژ شود. و حالت براشینگ آنها به حالت اویله یا حالت دلخواه شما برگردد.
روش استفاده
از گام قوام دهنده در لعاب هایی که قبلا به آنها آب زیادی اضافه کرده ایم. یا لعاب هایی که به مرور زمان دوفاز شده باشد.
مرحله اول
لعاب ها را در حالت ثابت نگه دارید تا سطح مایع کاملا جدا شود . و ذرات معلق به کف ظرف برسد. مایع بی رنگ روی سطح متریال لعاب جمع میشود
مرحله دوم
ماده ای بی رنگ که بصورت آب و مایه روی ذرات جمع شده است را خالی کنید این کار را یا به روش سرریز کردن یا سرنگ انجام دهید.
مرحله سوم
چنانچه احساس میکنید متریال سطح زیرین لعاب سفت یا سخت شده است با یک قاشق یا ابزار کف تراشی آن را نرم و خورد و ذرات را جدا و پراکنده کنید .
مرحله چهارم
گام سلوشن (قوام دهنده ) را به لعاب اضامه کنید میزان برای برای یک قوطی 1:1 است یعنی یک قوطی گام مطابق یک ظرف لعاب میباشد.
ولی شما به اختیار خود و میزان دلخواه میتوانید گام را اضافه یا کم مصرف کنید تا غلظت مناسبی پیدا کنید.
مرحله پنج
مخلوط کردن متریال با قلمو شروع به همزدن کنید و به آرامی اینکار انجام دهید.
اگر از لعاب های غلظت دار استفاده میکنید و روش استفاده از آن را نمیدانید این مطلب را مطالعه کنید. بیشتر بدانید…